Afzetcontainer

Heeft u vaak grote hoeveelheden aan afval, zoals bouwafval, grofvuil of puin? Maak het uzelf gemakkelijk en kijk snel bij De Containerspecialist voor de perfecte afzetcontainer voor uw project!  Wij beschikken over een aantal multifunctionele containers die kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om groenafval, houtafval of isolatiemateriaal, er zit altijd wel een geschikte afzetcontainer voor u bij in ons assortiment.

Welke afzetcontainer past bij uw project?

Er zijn een aantal factoren die meespelen bij het bepalen van uw perfecte container. Afzetcontainers worden vooral gebruikt om ‘groot afval’ te vervoeren, zoals hout- en sloopafval. Sommige containers, zoals die van 3 m3 en 6 m3, passen gemakkelijk op de stoep of op een parkeerplaats. Andere containers, zoals die van 10 m3, zijn beter geschikt voor bouwplaatsen. Het is belangrijk om enige inschatting te maken van de hoeveelheid afval die ontstaat tijdens het project. Vanzelfsprekend is dat een kleinere container vaker en sneller geleegd moet worden dan een grotere container.

Niet elke afzetcontainer is geschikt voor elk type afval. Sommige containers zijn bijvoorbeeld meer geschikt voor groenafval dan andere containers. Daarnaast mogen niet alle afvalsoorten bij elkaar in een container. Zorg dus voor een aparte container voor bouwafval en sloopafval, puin en stenen, groenafval, houtafval en huishoudafval. Zo kan uw afval gemakkelijk en op de juiste manier gerecycled worden. Wel zo milieuvriendelijk!

Afzetcontainer kopen bij De Containerspecialist?

Goede containers hoeven niet duur te zijn. Bij De Containerspecialist bent u aan het juiste adres voor afzetcontainers van 3 m3, 6 m3 en 10 m3 die nieuw geleverd kunnen worden in elke RAL-kleur. Al jaar en dag staan wij klaar voor onze klantenkring, bestaande uit klusbedrijven en bouwaannemers uit de regio. Natuurlijk zijn ook particulieren van harte welkom! Wilt u graag advies of meer informatie over welke container het beste bij uw project past? Maak dan een afspraak en kom bij ons langs of neem contact op via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag bij het kopen van uw afzetcontainer!

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Kunt u niet vinden wat u zoekt of weet u niet welke container bij uw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag op het gebied van containers. We zijn natuurlijk niet voor niets De Containerspecialist!